|
owczarki australijskie - aussies - australian shepherds

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
asher

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 06:21 Temat postu: |
|
|
Iwona, ja nie pisałam ani o Frugo, ani o Hubbe. One po prostu były w cytacie, któego użyłam. Mój błąd, że nie zaznaczyłam tego wyraźnie, zwłaszcza, że wiadomo, iż nie są to moje ideały aussie
Chciałam jedynie zaznaczyć, że nie rozumiem czemu to łysolce mają byc uważane za inną rasę, a nie futrzaki. Jeśli już w ogóle robimy taki podział - żartobliwy, podkreślam, bo mam andzieję, że nikt rozsądny nie robi takich podziałów na poważnie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 06:21 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Musiałek
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 07:23 Temat postu: |
|
|
| Prosze cie ... juz bez komentarza |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Onaya
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:26 Temat postu: |
|
|
| asher napisał: |
Chciałam jedynie zaznaczyć, że nie rozumiem czemu to łysolce mają byc uważane za inną rasę |
Podeszłam żartobliwie do mojej suki, która po pierwszej ciecze doszczętnie wyłysiała. Potem co jej zostało, zgubiła z okazji przyjścia wiosny, a kilka włosków, które zdążyły odrosnąć znów straciła, bo nieoczekiwanie mi się rozciekła dzień po lubelskiej wystawie. Czy to naprawdę jest powód do awantury?
Jeśli kogoś to uszczęśliwi, to mogę sprostować, że mam w domu cudownego przedstawiciela rasy owczarek australijski (typ amerykański), który na chwilę obecną ma trochę mniej sierści niż standardowy show w tym wieku, ale po konsultacji z hodowcą wiemy co robić, aby braki w szybkim tempie wyrównać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 15:52 Temat postu: |
|
|
Co robi się dla wyrównania braków? Britta totalnie straciła włos... Przy Dexterze zdecydowanie przypomina bordera...  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asher

|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 15:57 Temat postu: |
|
|
| Aleksandra napisał: | Co robi się dla wyrównania braków? Britta totalnie straciła włos... Przy Dexterze zdecydowanie przypomina bordera...  | Goli się drugiego psa?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Kwi 25, 2012 15:57 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |