Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Martula
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 14:37 Temat postu: |
|
|
Taak. To właśnie czeska klubówka... tam zawsze są takie stawki:) I jest wesoło
Może także w tym roku Ory przypadnie sędziemu do gustu;) Choć na największe widowisko mam nadzieję podziwiając występy na agility i obi. Oby tylko pogoda dopisała bo jak na razie to Czechy zalewa... _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 03, 2013 14:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martula
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 19:32 Temat postu: |
|
|
Ahoj:)
Wróciliśmy cali i zdrowi:) Pogoda dopisała, było wręcz upalnie.
Miła atmosfera, jak zwykle będę miło wspominać klubówkę w MB:)
Bardzo dobry Oryczek pozdrawia forumowe aussiki. Ten to miał dopiero ubaw- widział się z hodowczynią i dawnymi czeskimi znajomymi, ze swoją rodziną, kumplami psimi i ludzkimi. On szaleje na ich punkcie;)
Bardzo mi się podobały zawody agility a zwłaszcza totalnie luźne do nich podejście przynajmniej większości zawodników- polecam obejrzeć wszystkim, którzy wahają się wystartować w jakiejkolwiek dyscyplinie bo uważają, że nie są wystarczająco przygotowani. Tam po prostu się startuje, nieważne jak się wypadnie przed innymi- to nie ma znaczenia. Każde zawody to szansa obycia się z atmosferą, treningu i przede wszystkim dobrej zabawy
I może to jest klucz do czeskiego sukcesu...
Bardzo mi się podobało, wróciłam pozytywnie naładowana, polecam wszystkim, którzy cenią sobie dobrą atmosferę i nie boją się krytyki sędziów _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Amulinka
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 22:09 Temat postu: |
|
|
Żałuję, że w tym roku nie mogłam być, ale może za rok się uda pokazać weterankę i postartować w obi
A właśnie, czemu się nie zgłosiliście na obi? Widziałam, że w tym roku było tylko 14 psów, w tym zaledwie dwa aussiki. Jak startowałam kilka lat temu z Choco w czeskim regulaminie, to było więcej... _________________ Ula, Lava & Suvi
Ami [*] Choco [*] Asti [*] |
|
Powrót do góry |
|
|
Martula
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 09:43 Temat postu: |
|
|
No my wymiękliśmy bo długo nic z psem nie robiłam. Za dużo mam teraz na głowie... Jak już byłam na miejscu to oczywiście żałowałam tej decyzji... no ale nic straconego, jeszcze w czerwcu wystartujemy;) _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Amulinka
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 09:51 Temat postu: |
|
|
Myślęcinek? _________________ Ula, Lava & Suvi
|
Powrót do góry |
|
|
Martula
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 10:07 Temat postu: |
|
|
Lysa nad Labem:) _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Amulinka
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 10:11 Temat postu: |
|
|
Aha To poprosimy o filmik i relację po Ciekawe, czy będą inne aussiki... _________________ Ula, Lava & Suvi
|
Powrót do góry |
|
|
Martula
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 10:16 Temat postu: |
|
|
Amulinka napisał: | To poprosimy o filmik i relację po |
Oczywiście:) Zrobimy wszystko co w naszej mocy by 30 czerwca godnie zaprezentować aussiki:) i obiecujemy relację, jakkolwiek by nam nie poszło _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Amulinka
|
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 10:18 Temat postu: |
|
|
Martula napisał: | Amulinka napisał: | To poprosimy o filmik i relację po |
Oczywiście:) Zrobimy wszystko co w naszej mocy by 30 czerwca godnie zaprezentować aussiki:) i obiecujemy relację, jakkolwiek by nam nie poszło |
_________________ Ula, Lava & Suvi
|
Powrót do góry |
|
|
Martula
|
Wysłany: Nie Cze 30, 2013 21:37 Temat postu: |
|
|
Amulinka napisał: | Martula napisał: | Amulinka napisał: | To poprosimy o filmik i relację po |
Oczywiście:) Zrobimy wszystko co w naszej mocy by 30 czerwca godnie zaprezentować aussiki:) i obiecujemy relację, jakkolwiek by nam nie poszło |
|
zapraszam do Orykowej galerii:)
http://aussie.phorum.pl/viewtopic.php?t=2343&start=120 _________________ Marta, Ory i MaliBu
|
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Cze 30, 2013 21:37 Temat postu: |
|
|
|
|