|
owczarki australijskie - aussies - australian shepherds

|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kara

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:12 Temat postu: |
|
|
Ale w którym miejscu wyrównane ? Z tego co widzę z tego zdjęcia ten pies ma lekko zaokrąglone łapy przy pomocy nożyczek, kryza i reszta wygląda dość naturalnie. _________________
http://showfarm.cba.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:12 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Musiałek
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:17 Temat postu: |
|
|
to jest Sancho tak ma wlosy wyrownane na łapkach ale cala reszta nie ruszona tylko naturalna - a co bylo moim wielkim bledem poniewaz Sancho ma bardzo duzo wlasa i wlasnie powinnam wiecej ywtrymowac i obciac zeby go zelzyc
coz uczymy sie na bledach )
ale tak sa aussiki ktore sa cale ciete - jak Dominika wrzuci zdjecia z Crufta to ci pokaze |
|
| Powrót do góry |
|
 |
joasia i junka

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:22 Temat postu: |
|
|
Właśnie o kryze mi chodzi Mój pies na kryzie ma kazdy włos w inną stronę, a u niektórych psów wystawowych wyglada to jakby od linijki obciąć. Dlatego się zapytałam, bo dla mnie niezbyt to naturalnie wygląda, tylko takie wszystko zaokrąglone jest. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Musiałek
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:23 Temat postu: |
|
|
tak Sancho ma naturalnie bardzo ladna kryze i nie dotykałam jej nozyczkami jest ona tylko ulozona i uczesana  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lorilay

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:24 Temat postu: |
|
|
Iwona - to nie Sancho Ale podobne są bardzo
Ale Sancz kryzę ma prawie identyczną, nie była strzyżona  _________________ Marta |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Musiałek
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:25 Temat postu: |
|
|
hehehehe dobre ale bardzo sa podobni ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lorilay

|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:26 Temat postu: |
|
|
mega ja się sama zastanawiałam wcześniej, ale ringówka nie ta i ja byłam inaczej ubrana  _________________ Marta |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Destiny
|
Wysłany: Sro Mar 21, 2012 23:28 Temat postu: |
|
|
Asia,to chyba tez kwestia ilości i gęstości podszerstka(mogę się mylić).Castiel ma podobnie jak Twój Atrey na kryzie włosy rożnej długości i w różne strony,ale jak się ofutrzył na zimę to kryza bardziej "równo" wyglądała.
Ja teraz popełniłam ten błąd,że Desowcowej poobcinałam wszystkie pióra i nie dość,że wygląda jak gruba owca to jeszcze bardziej kudły jej się w rożne str układają na szczęście niedługo powinna wylinieć  _________________ Agnieszka,Desti,Kiara,Teddy & Rafiki oraz Castiel [']
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zmz

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama