| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kirima

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 19:53 Temat postu: |
|
|
Taak, teraz jest zdecydowanie super. Usunęłabym tylko jakby powtórne imiona na nagłówku, ale to już taki drobny szczegół, a ja zawsze muszę się czepiać.  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 19:53 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maya

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 20:11 Temat postu: |
|
|
Nooo Biorac pod uwage fakt ze u Kasi niebieski rzadzi i biorac pod uwage drugi fakt ze nie ma juz "esow floresow" na rzecz subtelnego zaledwie zlamania niebieskiej apli tla - jest gites
I niech WENA bedzie z Toba  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katz

|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 20:20 Temat postu: |
|
|
dzięki cieszę się ogromnie, że się Wam podoba
Kirima, poszłam za Twoją radą i usunęłam ten drugi napis choć z tego upału i przegrzania głowy początkowo miałam zagwozdkę, o jakie podwójne imiona chodzi  _________________ Lotnikowo: Buster, Korba, Logan & Fan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
meresh

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katz

|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 21:22 Temat postu: |
|
|
znowu odświeżyłam stronę, tym razem mało nie być tak cukierkowo jak ostatnim razem, miałam zamiar tyle ile się da uprościć grafikę i postawić na minimalizm i prostotę oczywiście jak zwykle wyszło nieco inaczej, odrobinę fikuśnie i figlarnie, ale i tak grafika jest uboga, a jednocześnie udało mi się zrobić coś innego, niż dotychczas
myślę, że nie każdemu też chce się przebrnąć przez moje elaboraty o psach, więc dałam odnośniki do całości (+ pojawi się trochę zdjęć z okresu rozwoju psów, tak jak u Lonki, ale to kiedy będzie chwila czasu i Loniaczowe zdjęcia poprawię, bo są jeszcze w klimacie starej szaty graficznej; + jakieś zdjęcia tyle o ile bieżące, ale strona nie będzie za bardzo aktualizowana pod względem zdjęć, dlatego też nie chcę robić tam obszernej, dokładnej galerii) a w miejsce długich elaboratów pojawią się mam nadzieję bardziej treściwe i kilkuzdaniowe opisy
zapraszam do zwiedzania i komentowania  _________________ Lotnikowo: Buster, Korba, Logan & Fan |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amulinka

|
Wysłany: Sro Paź 06, 2010 22:10 Temat postu: |
|
|
A ja wolę długie opisy, będzie szkoda jak znikną... _________________ Ula, Lava & Suvi
Ami [*] Choco [*] Asti [*] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
klusia

|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 14:17 Temat postu: |
|
|
a ja mam jedno malutki pytanko ... jak robisz taką piękną grafikę na storonie bo trochę sie tym interesuje ale nigdy mi nie wychodzi  _________________ Marysia & Nikki & Mietek
Klusia (*)(*)(*)
Hepi Land |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 14:17 Temat postu: |
|
|
|