Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agugagi

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:03 Temat postu: Gdzie z psem na wakacje? (adresy, tel, www) |
|
|
Myślę, że temat na czasie, a ja właśnie przekopuję neta w poszukiwaniu kwater (rozsądnych cenowo, bo dla 6os), w których mile widziany będzie kudłacz czterołapny. Przejrzałam przewodnik Pascala "Polska na czterech łapach", ale zdaje sie, ze dawno nieaktualizowany Mnie osobiście interesuje zachodniopomorskie, okolice Kołobrzegu i góry od zachodniej granicy do Tatr. Może macie jakieś namiary? Niekoniecznie w tych wybranych przeze mnie rejonach, bo na pewno takie namiary mogą się przydać również innym. _________________ Aga i Figo
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Katz

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:20 Temat postu: |
|
|
ja bym była bardzo górami zainteresowana :> _________________ Lotnikowo: Buster, Korba, Logan & Fan |
|
Powrót do góry |
|
 |
mystic

|
|
Powrót do góry |
|
 |
miłosnik
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati

|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 11:33 Temat postu: |
|
|
Hej hej, my korzystamy z przewodnika wydanego w 2008roku przez "Mojego Psa". Są tam wymienione hotele, gospodarstwa agroturystyczne, restauracje i miejsca przy głównych trasach PL, np.parki, laski, stacje benzynowe z wybiegiem dla psiaka, by mógł sobie rozprostować kości podczas długich podróży. Jeśli wciąż jesteś zainteresowana, daj cynk, a poskanuję i wrzucę tu na forum conieco:) _________________ Pati & Wojtas & Szpenio |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agugagi

|
Wysłany: Wto Sie 11, 2009 09:25 Temat postu: |
|
|
Pati napisał: | Hej hej, my korzystamy z przewodnika wydanego w 2008roku przez "Mojego Psa". Są tam wymienione hotele, gospodarstwa agroturystyczne, restauracje i miejsca przy głównych trasach PL, np.parki, laski, stacje benzynowe z wybiegiem dla psiaka, by mógł sobie rozprostować kości podczas długich podróży. Jeśli wciąż jesteś zainteresowana, daj cynk, a poskanuję i wrzucę tu na forum conieco:) |
Tak chętnie skorzystam, bo na wakacjach w górach już byliśmy teraz jeszcze przed nami morze  _________________ Aga i Figo
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati

|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 09:38 Temat postu: |
|
|
Witaj Agugagi:)
już wrzucam skany z woj. pomorskiego. Mam nadzieję, że się przydadzą (są trochę większe niż dozwolone na forum, ale mam nadzieję, że admin przymknie na to oko -gdy je zmniejszę nie będą widoczne adresy i telefony)
Jeden adres dopisałam - tam byliśmy i chwalimy sobie to miejsce.
pozdrawiamy! Miłego wypoczynku!
 _________________ Pati & Wojtas & Szpenio |
|
Powrót do góry |
|
 |
poli_a

|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 10:18 Temat postu: |
|
|
A może znacie jakieś sprawdzone (w przystępnej cenie) kwatery w Sopocie ?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
josevina

|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 13:41 Temat postu: wakacje :) Mazury lub Białowieża |
|
|
Powracam do tematu i baardzo proszę o pomoc. Wybieram się z moim stadem na zasłużone wakacje (planujemy spędzić tydzień we wrześniu na Mazurach lub w okolicach Białowieży).
Może zna ktoś sprawdzone miejsce, gdzie można z 3 psiakami spędzić urlop? _________________ Justyna & PI & Sasza & Olo
szkolenie psów & zabawa
www.funnydog.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
piasek

|
Wysłany: Pon Sie 29, 2011 14:02 Temat postu: |
|
|
http://www.wodnikmazury.pl/
W tym roku tam byliśmy. dopłata 5zł za psa. Miejsce wporządku (gdyby nie komary) las po przejściu na drugą stronę ulicy(gdyby nie komary to nawet dalo by sie po nim chodzić a nie biegać ). niedaleko do biedronki i polomarketu. _________________ Przemek,Ada i Szanta |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cona
|
Wysłany: Czw Kwi 18, 2013 20:46 Temat postu: |
|
|
Ja w tym roku jade z moimi psami do Wierzby, na mazurach. Stacja hodowli konika polskiego w srodku lasu i nad jeziorem. Psy mile widziane, nawet moje 3 . Ceny tez dosyc przystepne choc nie najtaniej. Strona internetowa to www.wierzba.com.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
juskro
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 19:04 Temat postu: |
|
|
moja kolezanka rok temu byla ze swoja bokserką w Malowanym Domku w Mikoszewie godne polecenia
http://www.wczasyzpsem.com/
a swoją drogą jesli by ktos miał sprawodzy jakis hotel/pensjonat nad morzem (Międzyzdroje, Pobierowo, Ustronie) to bardzo proszę o dane oczywscie wyjazd z psem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michał i Karolina
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2013 20:18 Temat postu: |
|
|
Mikoszewo polecam, nie tylko nie ma gwaru i hałasu jak np. w Stegnie to jeszcze ujście Wisły jest, można przejść się na super spacer i zobaczyć foki (z psami ludzie chodzą )
ale serce podpowiada mi Jantar jednak tam już trochę więcej ludzi jest choć plaża piękniejsza i czystsza. i więcej sklepów i knajp gdzie można zjeść bo w Mikoszewie to bida _________________ Karolina, Michał i Nutella
www.niuchacz.com |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martula

|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 22:47 Temat postu: |
|
|
Odświeżam temat.
Szukam pola namiotowego/kempingowego z dala od wielkich ośrodków wczasowych, plaż, placów zabaw itp. Co roku jeździłam pod namiot do Łagowa ośrodek Zacisze- cudowne miejsce tylko zaczęło mnie powalać cenowo. Szukam podobnego- nad jeziorem, koniecznie w lesie, nie za duże, no i musi być piękne. Ewentualnie domki ale jedziemy 2+pies a domki są raczej od 4 osób. Jeśli ktoś rozumie moje potrzeby i zna takie zaciszne miejsce proszę o namiary. Gdzie? W sumie to gdziekolwiek poza Mazurami. Lubuskie, Zachodniopomorskie, Pomorskie, Kujawsko-Pomorskie... obecnie przeszukuję oferty w Borach Tucholskich bo bardzo mnie tam ciągnie (planujemy wziąć rowery). Proszę o wasze sprawdzone propozycje ponieważ z internetu ciężko jest się czegoś dowiedzieć. Na stronie przecież wszystko można pokazać cudownie...
A przeglądając różne oferty muszę stwierdzić z zadowoleniem, że coraz więcej ośrodków toleruje psy  _________________ Marta, Ory i MaliBu
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
huska

Dołączył: 26 Lip 2007 Posty: 648 Skąd: Piekary :) // Mysłowice
|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 09:28 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś chciałby jechać w Tatry (konkretna miejscowość - Kościelisko) proszę zadzwońcie i zapytajcie. Od zawsze jeździłam tam z rodzicami z moją hasiorką i było w porządku, nie dam niestety głowy urwać za to, że przyjmują wszystkich z psami. Aczkolwiek zadzwonić nie zaszkodzi. http://mapa.targeo.pl/Limba-Nedzy-Kubinca-292-Koscielisko~5824660/Kwatera-prywatna/adres
Pokoje mniejsze i większe (aż do całego poddasza, które my zawsze wynajmowaliśmy - ma jakieś 40-50m2 i pomieści teoretycznie 6-7 osób, w praktyce i śpiworach z 20-30 jest bardzo dużo miejsca, więc pies będzie miał swój kąt i dużo luzu). Problemem może być sam wyjazd i masakrycznie mało tras do chodzenia z psami. Jak już to polecam słowacką stronę Tatr - wszystko to samo, góry te same, a nikt nie robi problemów, że Park Narodowy, że psy... dużo dogtrekkingowców tam chodzi i problemów nie ma.
Ceny nie są też wygórowane. _________________ ,,Szczęśliwy hasior to zmęczony hasior''  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Cze 21, 2013 09:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |