Forum owczarki australijskie - aussies - australian shepherds Strona Główna owczarki australijskie - aussies - australian shepherds

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Gdzie z psem na wakacje? (adresy, tel, www)
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum owczarki australijskie - aussies - australian shepherds Strona Główna -> Różności
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agugagi

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 12:03    Temat postu: Gdzie z psem na wakacje? (adresy, tel, www) Odpowiedz z cytatem

Myślę, że temat na czasie, a ja właśnie przekopuję neta w poszukiwaniu kwater (rozsądnych cenowo, bo dla 6os), w których mile widziany będzie kudłacz czterołapny. Przejrzałam przewodnik Pascala "Polska na czterech łapach", ale zdaje sie, ze dawno nieaktualizowany Confused Mnie osobiście interesuje zachodniopomorskie, okolice Kołobrzegu i góry od zachodniej granicy do Tatr. Może macie jakieś namiary? Niekoniecznie w tych wybranych przeze mnie rejonach, bo na pewno takie namiary mogą się przydać również innym.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:03    Temat postu:

Powrót do góry
Katz

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 12:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja bym była bardzo górami zainteresowana :>
mystic

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 17:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

może to pomoże Wink
http://www.podajlape.pl/noclegi-lista/16,1,0,1/Zachodniopomorskie-wszystkie-rodzaje.php
http://www.nadmorze.pl/wczasy-z-psem
doświadczenia niestety nie mam, bo latem mam żabi skok nad morze z domu, ale popytam znajomych
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
miłosnik

PostWysłany: Pią Cze 19, 2009 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

www.wakacjezpsem.pl Polecam
Powrót do góry
Pati

PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej hej, my korzystamy z przewodnika wydanego w 2008roku przez "Mojego Psa". Są tam wymienione hotele, gospodarstwa agroturystyczne, restauracje i miejsca przy głównych trasach PL, np.parki, laski, stacje benzynowe z wybiegiem dla psiaka, by mógł sobie rozprostować kości podczas długich podróży. Jeśli wciąż jesteś zainteresowana, daj cynk, a poskanuję i wrzucę tu na forum conieco:)
Agugagi

PostWysłany: Wto Sie 11, 2009 09:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pati napisał:
Hej hej, my korzystamy z przewodnika wydanego w 2008roku przez "Mojego Psa". Są tam wymienione hotele, gospodarstwa agroturystyczne, restauracje i miejsca przy głównych trasach PL, np.parki, laski, stacje benzynowe z wybiegiem dla psiaka, by mógł sobie rozprostować kości podczas długich podróży. Jeśli wciąż jesteś zainteresowana, daj cynk, a poskanuję i wrzucę tu na forum conieco:)

Tak chętnie skorzystam, bo na wakacjach w górach już byliśmy teraz jeszcze przed nami morze Smile

Powrót do góry
Pati

PostWysłany: Nie Sie 16, 2009 09:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj Agugagi:)
już wrzucam skany z woj. pomorskiego. Mam nadzieję, że się przydadzą (są trochę większe niż dozwolone na forum, ale mam nadzieję, że admin przymknie na to oko Wink -gdy je zmniejszę nie będą widoczne adresy i telefony)
Jeden adres dopisałam - tam byliśmy i chwalimy sobie to miejsce.
pozdrawiamy! Miłego wypoczynku!

poli_a

PostWysłany: Sob Maj 01, 2010 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może znacie jakieś sprawdzone (w przystępnej cenie) kwatery w Sopocie ??

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 13:41    Temat postu: wakacje :) Mazury lub Białowieża Odpowiedz z cytatem

Powracam do tematu i baardzo proszę o pomoc. Wybieram się z moim stadem na zasłużone wakacje (planujemy spędzić tydzień we wrześniu na Mazurach lub w okolicach Białowieży).

Może zna ktoś sprawdzone miejsce, gdzie można z 3 psiakami spędzić urlop?

szkolenie psów & zabawa
www.funnydog.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
piasek

PostWysłany: Pon Sie 29, 2011 14:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.wodnikmazury.pl/

W tym roku tam byliśmy. dopłata 5zł za psa. Miejsce wporządku (gdyby nie komary) las po przejściu na drugą stronę ulicy(gdyby nie komary to nawet dalo by sie po nim chodzić a nie biegać Wink ). niedaleko do biedronki i polomarketu.
Cona

PostWysłany: Czw Kwi 18, 2013 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w tym roku jade z moimi psami do Wierzby, na mazurach. Stacja hodowli konika polskiego w srodku lasu i nad jeziorem. Psy mile widziane, nawet moje 3 Smile. Ceny tez dosyc przystepne choc nie najtaniej. Strona internetowa to www.wierzba.com.pl
Powrót do góry
juskro

PostWysłany: Nie Kwi 21, 2013 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

moja kolezanka rok temu byla ze swoja bokserką w Malowanym Domku w Mikoszewie Smile godne polecenia
http://www.wczasyzpsem.com/

a swoją drogą jesli by ktos miał sprawodzy jakis hotel/pensjonat nad morzem (Międzyzdroje, Pobierowo, Ustronie) to bardzo proszę o dane Very Happy oczywscie wyjazd z psem Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Michał i Karolina

PostWysłany: Nie Kwi 21, 2013 20:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mikoszewo polecam, nie tylko nie ma gwaru i hałasu jak np. w Stegnie to jeszcze ujście Wisły jest, można przejść się na super spacer i zobaczyć foki Wink (z psami ludzie chodzą Wink )
ale serce podpowiada mi Jantar jednak tam już trochę więcej ludzi jest choć plaża piękniejsza i czystsza. i więcej sklepów i knajp gdzie można zjeść bo w Mikoszewie to bida
Martula

PostWysłany: Czw Cze 20, 2013 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odświeżam temat.
Szukam pola namiotowego/kempingowego z dala od wielkich ośrodków wczasowych, plaż, placów zabaw itp. Co roku jeździłam pod namiot do Łagowa ośrodek Zacisze- cudowne miejsce tylko zaczęło mnie powalać cenowo. Szukam podobnego- nad jeziorem, koniecznie w lesie, nie za duże, no i musi być piękne. Ewentualnie domki ale jedziemy 2+pies a domki są raczej od 4 osób. Jeśli ktoś rozumie moje potrzeby i zna takie zaciszne miejsce proszę o namiary. Gdzie? W sumie to gdziekolwiek poza Mazurami. Lubuskie, Zachodniopomorskie, Pomorskie, Kujawsko-Pomorskie... obecnie przeszukuję oferty w Borach Tucholskich bo bardzo mnie tam ciągnie (planujemy wziąć rowery). Proszę o wasze sprawdzone propozycje ponieważ z internetu ciężko jest się czegoś dowiedzieć. Na stronie przecież wszystko można pokazać cudownie...
A przeglądając różne oferty muszę stwierdzić z zadowoleniem, że coraz więcej ośrodków toleruje psy Very Happy
huska

PostWysłany: Pią Cze 21, 2013 09:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli ktoś chciałby jechać w Tatry (konkretna miejscowość - Kościelisko) proszę zadzwońcie i zapytajcie. Od zawsze jeździłam tam z rodzicami z moją hasiorką i było w porządku, nie dam niestety głowy urwać za to, że przyjmują wszystkich z psami. Aczkolwiek zadzwonić nie zaszkodzi. http://mapa.targeo.pl/Limba-Nedzy-Kubinca-292-Koscielisko~5824660/Kwatera-prywatna/adres

Pokoje mniejsze i większe (aż do całego poddasza, które my zawsze wynajmowaliśmy - ma jakieś 40-50m2 i pomieści teoretycznie 6-7 osób, w praktyce i śpiworach z 20-30 Smile jest bardzo dużo miejsca, więc pies będzie miał swój kąt i dużo luzu). Problemem może być sam wyjazd i masakrycznie mało tras do chodzenia z psami. Jak już to polecam słowacką stronę Tatr - wszystko to samo, góry te same, a nikt nie robi problemów, że Park Narodowy, że psy... dużo dogtrekkingowców tam chodzi i problemów nie ma.
Ceny nie są też wygórowane.
Reklama

Wysłany: Pią Cze 21, 2013 09:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum owczarki australijskie - aussies - australian shepherds Strona Główna -> Różności Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: