Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KaRottka

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:15 Temat postu: "Pomoce" do nauki wystawiania |
|
|
wiem, pewnie jestem zacofana... ale pierwszy raz coś takiego widzę link z rottkowego:
http://www.kojcedlapsow.com/?12,staker
spotkał się ktoś z czymś takim? to faktycznie coś daje, poza wypłoszeniem z kieszeni niezłej kasy?
na rottkowym jedna forumowiczka napisała w komentarzu: Są jeszcze takie urządzenia z "podstawkami"na każdą łapę oddzielnie
czegoś to ludzie nie wymyślą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:15 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Tośka

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:20 Temat postu: |
|
|
Widziałam takie cudo z podstawką na każdą łapę oddzielnie.
W necie.
Ja się takimi zabawkami nie bawię  _________________ Nie zezwalam na kopiowanie i umieszczanie moich zdjęć na blogach, stronach www, facebook itp. bez wcześniejszego uzgodnienia tego ze mną na PRV.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kara

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:20 Temat postu: |
|
|
Ja z Dorą ćwiczyłam na takich specjalnie zamówionych kołkach z tarkatu pod to i powiem,że bardzo fajnie to wychodzi. Przy niej akurat to zdało egzamin, bo nauczyła się dziewczyna lepiej stać. U Diuka na odwrót bardzo trudno mi było go ustawić aby ładnie wyszło Ja dużo filmików z obsługą tego oglądałam na YT  _________________
http://showfarm.cba.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaRottka

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Iga

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:28 Temat postu: |
|
|
Niesamowita cena tego Stakera! Ale prędzej namówię tatę na robótki ręczne i się jeszcze ucieszy, a będzie na pewno solidniejsze  _________________ Iga, Flesz, Janis & Trecz |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaRottka

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:49 Temat postu: |
|
|
Iga napisał: | Niesamowita cena tego Stakera! Ale prędzej namówię tatę na robótki ręczne i się jeszcze ucieszy, a będzie na pewno solidniejsze  |
no właśnie to był jeden z elementów, który rozłożył mnie na łopatki...
edit:
ok, to nie był najdroższy wynalazek...
przyznam, że częstotliwość pojawiania się "oooo, it's a GAMEEEEE " po prostu mnie wzrusza
to jak z bieżnią - już widzę tych, którzy wierzą, że to takie łatwe hop-siup i już piesek robi to, co tamten na filmiku....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 20:49 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |